Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetStraightline Lifaloft Jacket M -miesten toppatakki

URLL sarjan vedenpitävä Helly Tech Professional kalvollinen väljämittainen, korkeakauluksinen laskettelutakki; täydellinen takki puuterilumille.

195.00 €
Hinta verkossa
Last Chance
Väri
Keltainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Helly Hansen URLL malliston näyttävä ja toiminnallinen takki puuterilumille vaativaan tekemiseen. Takin malli on väljä, erityisen sopiva mitoitus isolle liikeradoille , suojaava mitta sekä korkea kaulus. Huppu sopii käytettäväksi kypärän kanssa. Hupussa HIGH VIZ huomioväri.

  • Takki täysin vedenpitävä; Helly Tech Professional kalvo,  jonka pelkkä kalvo takaa vähintään 15000/15000 suojan vedeltä ja hengittävyyden. Takin saumat teipattu.
  • Kankaan pinnassa ympäristöystävällinen PFC vapaa DWR pintakäsittely joka suojaa takin päälikankaan pintaa. Pintakäsittely kuluu vähitellen pesujen yhteydessä. eli vettähylkivää pintakäsittelyä suositellaan lisättäväksi, kun kankaan pinta ei enää helmeile. Kalvon , pintakankaan sekä DWR käsittelyn jälkeen saadut mitatut vedenpitävyys arvot ylittävät yli 20000.
  • Takissa laadukas Lifaloft / Primaloft Black ECO vanu. Untuvan tuntuinen vanu hylkii tehokkaasti vettä. Takki on ohuentuntuisesta vanusta huolimatta miellyttävä ja  mukavan lämmin.
  • Rintataskussa erikoislämmin LIFE POCKET, joka säilyttää älypuhelimen akun toimintavalmiudessa pidempään.
  • Toiminnalliset ventilaatiot varmistavat lämmönsäätelyn onnistumisen.
  • Hihassa lipputasku
  • Hihojen kyynerpääleikkaukset muotoiltu sopivaksi laskuasennolle. Hihansuissa kookkaat velcrot
  • Helmassa  lumilukot suojaamaan sääolosuhteilta.
  • Takissa vedenpitävä ja laadukaan YKK ketjut.

 

 

Tuotenumero
65787

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Helly Hansen

Teknologiat

PrimaLoft® Black Insulation ECO

PrimaLoft® ECO on kylmiin olosuhteisiin suunniteltu untuvan tuntuinen vanueriste, jossa on 60% kierrätettyä materiaalia. Se sitoo tehokkaasti ilmaa ja eristää kylmissä olosuhteissa. PrimaLoft® ECO:sta valmistetut vaatteet ja makuupussit pakkautuvat pieneen tilaan ja hylkivät tehokkaasti kosteutta. Hienosta kuidusta valmistettu eriste on pitkäikäinen ja mukavan pehmeä materiaali. Kuitu toimii erinomaisesti kylmissä ja kosteissa olosuhteissa.

YKK®

YKK® vetoketjut ovat monen vuoden kokemuksen ja uniikin asiantuntemuksen tulos. Laadukkaat YKK® tuotteet ovat kestäviä ja ne ottavat päivittäisen elämämme hasteet vastaan.

DWR

DWR (Durable Water Repellent) on pintakäsittely, joka lisätään kankaaseen tehdäkseen se vedenkestäväksi. Suurin osa käsittelyistä on fluoripolymeeri pohjaisia. DWR:ää käytetään usein vedenkestävissä, hengittävissä vaatteissa (esim. Gore-Tex) estämään kankaan uloimman kerroksen tukkeutumista vedellä, mikä heikentäisi hengittävyyttä ja päästäisi veden läpi.  

Helly Tech® Professional

Kun kohtaat luonnonvoimat, tarvitset täyden varmuuden vaatteisiisi. Helly Tech® Professional, huippuluokan vedenpitävä, hengittävä teknologia, tarjoaa äärimmäisen suojan luonnonvoimilta. Helly Hansenia käyttää ja siihen luottaa enemmän kuin 30 000 ammattilaispurjehtijaa, vuoristo-opasta, ski patrolia ja ohjaajaa ympäri maailmaa.

Vedenpitävyys - ja hengittävyysarvot ovat tyypillisesti yli 20.000mm ja 20.000g/24h/m2

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.