Sisältöön

W Victoria Spring Coat -naisten kuoritakki

Naisten kaunis korkeakauluksinen vedenpitävä Cityhenkinen ulkoilu ja vapaa-ajan takki tasokkaalla kalvolla. Hihoissa Esiintaitettavat heijastinnauhat

200.00 €
Väri
Keltainen
Sininen
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten kaunis, naisellinen vedenpitävä takki City- ja vapaa-aika käyttöön.

Takissa korkealaatuinen vedenpitävä Performace tason (10 000/10 000) kalvo yhdistettynä laadukkaseen joustavaan stretch polyesteri kankaaeen. Kankaan pinnassa kosteudelta suojaava ekologinen PFC-vapaa DWR käsittely.

  • Takin huppu on näyttävä ja keskimääräistä korkeampi.
  • Hihat ovat sirot, hieman kapenevat. Hihoissa on ranteiden korkeudella esiin taitettavat heijasti taitokset.
  • Takki on 96 cm takamitaltaan eli reilun mittainen.
  • Takissa vetoketjulliset sivutaskut.
  • Takille suositellaan hienopesua 40 asteisessa vedessä, ei suositella uuhteluaineita. Henkarikuivaus.

 

Takin pituus:Pitkä

Tuotenumero
53752

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Helly Hansen

Teknologiat

HellyTech® Performance

HellyTech® Performance on sinun tekninen muuri jokaiseen ulkoaktiviteettiin, jossa suoritus on tärkein ja vesikontakti väistämätön. Vedenkestävä, hengittävä teknologia siirtää kosteuden pois keholta, pitäen sinut kuivana ja lämpimänä, jolloin voit tehdä parhaasi.

Vedenpitävyys - ja hengittävyysarvot välillä 10.000–20.000, tyypillisesti noin 15.000mm ja 15.000g/24h/m2

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.