Sisältöön

XC Primaloft hiihtorukkanen W -naisten rukkaset

XC Primaloft naisten hiihtorukkanen. 3-kerroksinen tuulenpitävä, vettä hylkivä ja hengittävä polyesteri-materiaali.

69,90 €
Väri
Musta
Punainen
Beige
Keltainen
Violetti
Sininen
Sininen
Pinkki
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten hiihtorukkaset. Hiihtorukkasissa on 3-kerroksinen tuulenpitävä, vettä hylkivä ja hengittävä polyesteri-materiaali.

  • Lämmin Primaloft täyte.
  • Neopreeni ranneke
  • Konepestävät

Tuotenumero
43-37161-00

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Käsineet, Hestra

Teknologiat

PrimaLoft® Gold Insulation

PrimaLoft® Gold on hyvin pieneen tilaan pakkautuva, kevyt ja lämmin vanueriste. Untuvan tuntuinen, erittäin pehmeä materiaali. Erittäin hyvin kosteutta hylkivä synteettinen materiaali lämmittää kylmissä ja kosteissa tai kuivissa olosuhteissa. PrimaLoft® Gold koostuu ultrapienistä mikrokuiduista, jotka ovat lämpimämpiä kosteina kuin muut markkinoilla olevat eristeet.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.