Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Hövding Hövding 3 ilmatyynykypärä pyöräilijälle, säädettävä koko Hövding Hövding 3 ilmatyynykypärä pyöräilijälle, säädettävä koko
Hövding Hövding 3 ilmatyynykypärä pyöräilijälle, säädettävä koko
Hövding Hövding 3 ilmatyynykypärä pyöräilijälle, säädettävä koko

Hövding 3 ilmatyynykypärä pyöräilijälle, säädettävä koko

Hövding 3 on markkinoiden turvallisin pyöräilykypärä. Kolarissa ilmatyyny laukeaa kaulurista ja muodostaa kypärän pään ja kaulan ympärille. 

329,00 €
Hinta verkossa
349,00 € -5 %
Alin hinta: 349,00 € Lisätietoa
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

HÖVDING 3 AIRBAG-KYPÄRÄ SÄÄDETTÄVÄ KOKO 52-59

Maailman turvallisin pyöräilykypärä ei olekaan kypärä! Useat tieteelliset tutkimukset* ovat todistaneet Hövdingin käyttämän ilmatyynyteknologian olevan ,onin verroin  turvallisempaa kuin perinteisten pyöräilykypärien. Hövding 3 on pyöräilijän turvatyyny, jota käytetään kaulurin lailla. Kolarin tapahtuessa ilmatyyny laukeaa kaulurista muodostaen suojahupun pään ja kaulan ympärille. 

Miten Hövding toimii?

Kaulurin sisällä olevat sensorit analysoivat pyöräilijän liikerataa 200 kertaa sekunnissa. Onnettomuuden sattuessa ilmatyyny täyttyy 0.1 sekunnissa.

Voit säätää Hövdingin koon itsellesi sopivaksi BOA-kiristyssäätimellä. Uusi Hövding 3 onkin entistäkin sirompi ja huomaamattomampi kaulassa.

Hövding 3 voidaan yhdistää Bluetoothilla älypuhelimeen, jolloin saat käyttöösi myös lisäominaisuudet:

1) Hövding lähettää automaattisesti ilmoituksen ennalta valittuihin In Case of Emergency -yhteystietoihin (ICE) onnettomuuden sattuessa 2) Voit seurata omia pyöräilykilometreja ja muuta dataa ja vertailla sitä muihin Hövding pyöräilijöihin. 3) Voit päivittää Hövdingisi näppärästi uusilla ominaisuuksilla kännykän kautta

Akun kesto uudessa Hövding 3:ssa on miltei kaksinkertainen Hövding 2.0:n verrattuna, se kestää n. 15 tuntia aktiivista pyöräilyä. Suojakuori, joka ympäröi ilmatyynyä on tehty mustasta vedenkestävästä ja likaa hylkivästä kankaasta. Etuvetoketju tekee Hövdingistä helpon pukea ja riisua.

Hövdingin käyttö ajaessa

Aktivointi tapahtuu helposti kiinnittämällä etupuolen magneettipainike kiinni ja vastaavasti de-aktivointi tapahtuu irrottamalla painike. Aktivoi Hövding noustessasi pyörän selkään ja lähtiessäsi pyöräilemään ja de-aktivoi se kun lopetat pyöräilyn.

Käytäthän aina mukana tulevaa suojusta suojaamaan Hövdingiäsi. Voit myös tuunata Hövdingisi ulkonäköä upeilla erilaisilla heijastavilla suojakuorilla!

Hövdingiä voi käyttää yli 15 vuotiaat henkilöt, joilla päänympärys on 52-59 cm ja kaulanympärys max 45 cm.

Tekniset ominaisuudet:

Voit säätää istuvuutta BOA-kiristysmekanismilla Bluetooth yhteys Akunkesto n. 15h aktiivista pyöräilyä Valo ja äänisignaalit kun Hövding on aktivoidaan ja deaktivoidaan, sekä kun akku pitää ladata. Paino n. 800 grammaa

Pakettiin sisältyy:

USB-C latauskaapeli Musta peruskuori Pikaopas ja käyttöohje

Käytä Hövdingiä vain kaksipyöräisillä pyörillä kaupunkiympäristössä tai maanteillä. Hövdingiä ei ole suunniteltu maastopyöräilyyn.

* Mm. Stanfordin yliopiston tutkimus vuodelta 2016: https://link.springer.com/article/10.1007/s10439-016-1732-1

Tuotenumero
HOVDING300004053

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Hövding

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.