Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINBrest M Jacket -miesten fleecetakki

 Icepeak midlayer miehille. Soveltuu jokapäiväiseen käyttöön kuin retkeilyynkin. Materiaali on lämmin ja kevyt sekä kuivuu nopeasti.

 

 

59.90 €
Väri
Vihreä
Sininen
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

 Icepeak midlayer miehille. Soveltuu jokapäiväiseen käyttöön kuin retkeilyynkin joko välikerroksen takiksi tai sellaisenaan pidettäväksi. Materiaali on lämmin ja kevyt sekä kuivuu nopeasti.

  • Vetoketjullisia taskuja.
  • Thermal-materiaali on lämmin ja kevyt, ja se kuivuu nopeasti.

 

 

Tuotenumero
957806615

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, Icepeak

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.