Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetSniper Fin -urheilulasit

Äärimmäisen laadukas hiihtovisiiri Spectron polykarbonaatti linssillä, jossa on tyylikäs sininen peililasi. 100% UV suoja.

47 % alennusta 75.00 €
40.00 €
Hinta verkossa
Väri
Sininen
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Julbo on valmistanut Suomen mäkihypyn ja yhdistetyn maajoukkueille oman malliston. Mallisto pohjautuu olemassa oleviin Julbon malleihin, mutta ne on väritykseltään Suomi henkiset ja laseihin on lisätty joukkueen logot sankojensisäpuolelle.

Äärimmäisen laadukas hiihtovisiiri Spectron polykarbonaatti linssillä, jossa on tyylikäs sininen peililasi. Visiiri on helppo nostaa ylös esim. ampumahiihto käytössä. Laadukas linssi ei aiheuta vääristymiä hiihtolatuun. 100% UV suoja ja lasit ovat käsitelty huurtumisen estämiseksi.

Lasien tyyppi:Urheilulasit

Tuotenumero
J70012116

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Lasit, Julbo

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.