Sisältöön
Saat 20 % alennuksen Plussa-kortilla ja koo... Plussapäivät Intersportissa! Saat 20 % alennuksen Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20
Hyödynnä etusi!

Nyt saat Plussa-kortilla 20 % alennuksen kaikista vaatteista ja jalkineista – myös tarjoushintaisista tuotteista.*

Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 16.5. asti. Hyödynnä tarjous ja löydä suosikkisi kevääseen!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSET

 

*Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.Sniper L C2 -urheilulasit

Julbon SNIPER L -hiihtovisiiri 

43 % alennusta 70.00 €
40.00 €
Hinta verkossa
Last Chance
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Julbon SNIPER L-hiihtovisiiri osuu tavoitteeseen joka kerta taaten maksimaalisen suorituskyvyn. Laaja näkökenttä ja Spectron linssi takaavat tarkan näkymän kovassakin menossa. 

Optimaalinen ilmanvaihto ja ergonominen muotoilu ilmavirtausten vähentämiseksi, suojaavat käyttäjää linssien huurtumiselta aktiviteetin aikana. Visiirin istuvuus on erinomainen, erinomainen pito eikä nenään kohdistu painetta. Visiiri voidaan nostaa helposti pois kasvoilta esimerkiksi ampumahiihtoa varten.

 

Tuotenumero
J70029145

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Lasit, Julbo

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.