Sisältöön
Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteis... Black Friday! Hyödynnä 20% lisäale vaatteista koodilla: BF20 keskiviikosta maanantaihin!
Hyödynnä Black Friday tarjoukset!


Mustan viikon huipputarjoukset valtaavat Intersport-kaupat ja verkon keskiviikosta maanantaihin! 

Lisäksi saat 20 % lisäalennuksen kaikista vaatteista – myös tarjoushinnoista.

Toimi siis nopeasti ja kotiuta suosikkivaatteesi alehinnoin.

Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla: BF20. Kaupoissa alennus lasketaan kassalla.

 

TUTUSTU BLACK FRIDAY - TARJOUKSIIN

 

*Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 23.-28.11.2022. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.K2 Cinch tryst-side W
K2 Cinch tryst-side W

Cinch tryst-side W

K2 Cinch TRYST naisten erittäin suorituskykyinen lumilautaside. Siteen Highpack kääntyy taaksepäin jolloin jalan laittaminen siteisiin nopeutuu.

269.00 €
Väri
Musta
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

K2 Cinch TRYST on naisille suunniteltu erittäin suorituskykyinen takaa aukeava "pikaside". Siteen highpack aukeaa taaksepäin, jolloin jalan laittaminen ja pois ottaminen nopeutuu sekä helpottuu. Highpackin pystyyn nostaminen kiristää siteen normaaliksi lumilauta siteeksi. TriPod-pohja muokailee laudan joustoa lunnollisemmin. Siteen pohjassa ulkosyrjä hiukan korkeammalla kuin sisäsyrjä. Tämä parantaa laskuasentoa. Mukavat nilkka ja varvas-sträpit jotka helppo säätää haluttuun kireyteen.FLEX 6 (1-10) Koot- M(Us 6-10), L (Us 9-->)

Harjoitustaso:aktiivi- ja kilpataso
Sidetyyppi:Lumilautaside

Tuotenumero
11E1016

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
K2

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.