Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetKyte Parka -naisten untuvatakki

Naisten pitkänmallinen untuvaparkatakki samettivuoratulla hupulla.

279.00 €
Väri
Musta
Vihreä
Oranssi
Keltainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kari Traa Kyte -parka on monipuolinen naisten untuvatakki kylmiin kaupunkipäiviin. Rento istuvuus ja pitkä leikkaus antavat takille urbaanin ilmeen, ja tekniset ominaisuudet pitävät käyttäjänsä lämpimänä. Kylmällä ei ole reittiä takin sisälle, sillä paksu untuvatäyte torjuu pakkasen. Kiinteässä ja säädettävässä hupussa on samettivuori. Lämpimät, napilliset sivutaskut pitävät kädet lämpiminä ja omaisuutesi turvassa

  • Kiinteä, samettivuorinen huppu
  • Kahteen suuntaan toimiva YKK-vetoketju ja painonapeilla kiiinnittyvä tuulilista
  • Täyte: 60/40 untuvaa
  • Materiaali: 100% polyesteri. Kontrastimateriaali: 91 % polyesteri, 9 % elastaani. Vuorimateriaali: 100 % polyesteri; 2. vuorimateriaali 95 % polyesteri, 5 % elastaani

Vuori on 100 % kierrätettyä polyesteriä ja Oeko-Tex® 100 sekä Bluesign® sertifioituja. Untuva on RDS sertifioitua. Päämateriaali on Oeko-Tex® 100 sekä Bluesign®

 

Takin pituus:Pitkä

Tuotenumero
622665

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Kari Traa

Teknologiat

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

OEKO-TEX® Standard 100

Standard 100 sertifikaatin omaavien tuotteiden osalta voit olla varma, että jokainen tuotteen valmistukseen käytetty materiaali ja komponentti on testattu, etteivät ne sisällä käyttäjän terveydelle haitallisia tai vaarallisia aineita. Testit suorittavat itsenäiset OEKO-TEX® kumppani-instituutiot kattavan OEKO-TEX® kriteeristön perusteella. Kriteeristöä päivitetään ja täydennetään vähintään kerran vuodessa uusimman tutkimustiedon mukaan.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.