Sisältöön

Nora 2.0 Tanktop -naisten toppi

Naisten treenitoppi

18,00 €
Hinta verkossa
Normaalihinta: 35,00 €
30pv alin hinta: 18,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Violetti
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kari Traa Nora 2.0 Tank Top on uudistettu versio naisten racerback-selkäleikkauksen paidasta. Kevyt kierrätyspolyesterikangas on mukava joustaessaan 4-suuntaan. Rento leikkaus ja pyöreä kaula-aukko sopivat myös arkisempaan käyttöön. Nopeasti kuivuva kangas ja litteät saumat ovat miellyttävät kovassa treenissä. Sivun verkkokangaspaneelit lisäävät topin ilmavuutta ja maksimoivat liikeradat.

  • Pääteriaali; 89% kierrätettyä polyesteria, 11% elastaani
  • Kaikki kankaat ovat Oeko-Tex® 100 ja bluesign® -sertifioituja
  • Heijastava yksityiskohta edessä
  • Regular fit

Tuotenumero
623207

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, Kari Traa

Teknologiat

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

OEKO-TEX® Standard 100

Standard 100 sertifikaatin omaavien tuotteiden osalta voit olla varma, että jokainen tuotteen valmistukseen käytetty materiaali ja komponentti on testattu, etteivät ne sisällä käyttäjän terveydelle haitallisia tai vaarallisia aineita. Testit suorittavat itsenäiset OEKO-TEX® kumppani-instituutiot kattavan OEKO-TEX® kriteeristön perusteella. Kriteeristöä päivitetään ja täydennetään vähintään kerran vuodessa uusimman tutkimustiedon mukaan.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.