Sisältöön

Nora Glove -naisten sormikkaat

Naisten ohut, tekninen hanska.

 

20.00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kari Traa Nora Glove on ohut naisten treenihansikas kylmän sään tehotreeneihin. Kevyt, nopeasti kuivuva joustomateriaali ja joustavat varret tekevät käsineistä napakat ja suojaavat tuulelta. Heijastavat yksityiskohdat näkyvät hyvin pimeässä. Etusormissa kosketusnäytön kanssa toimivat kärjet.

  • Päämateriaali: 85% polyesteri, 15% elastaani. Kontrastikangas: 89% polyamidi, 11% elastaani
  • Päämateriaali on Oeko-Tex® 100 sertifioitua.

Tuotenumero
611203

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Käsineet, Kari Traa

Teknologiat

OEKO-TEX® Standard 100

Standard 100 sertifikaatin omaavien tuotteiden osalta voit olla varma, että jokainen tuotteen valmistukseen käytetty materiaali ja komponentti on testattu, etteivät ne sisällä käyttäjän terveydelle haitallisia tai vaarallisia aineita. Testit suorittavat itsenäiset OEKO-TEX® kumppani-instituutiot kattavan OEKO-TEX® kriteeristön perusteella. Kriteeristöä päivitetään ja täydennetään vähintään kerran vuodessa uusimman tutkimustiedon mukaan.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.