Sisältöön

Tirill 2.0 Jacket -naisten hybriditakki

Naisten hybriditakki monipuoliseen ulkoiluun. 

119,00 €
Alin hinta: 119,00 € Lisätietoa
Hinta alunperin: 179,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Valkoinen
Musta
Sininen
Violetti
Punainen
Beige
Sininen
Vihreä
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Suosittelemme tuotteen Tirill 2.0 Jacket ostajalle

Halti Kunnar Recy Gloves

24.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Kari Traa Tirill 2.0 Jacket on kevyesti topattu naisten ulkoilutakki, joka imartelee naisellisia muotoja. Langattomat saumat on tehty ultraäänihitsauksella. Tässä uuden sukupolven takissa on vedeltä suojaavat kohdat hupussa ja olkapäissä sekä mukava vuorattu huppu.

  • Päämateriaali: 100% kierrätetty polyesteri. 1.kontrastikangas: 100% kierrätetty polyesteri. 2. kontrastikangas: 85% polyamidi, 15% elastaani. 3.kontrastikangas: 100% polyesteri. 4.kontrastikangas: 87% polyesteri, 13% elastaani. Vuori: 100% kierrätetty polyesteri.
  • Kontrastikangas, vuori sekä päämateriaali on Oeko-Tex® 100 sertifioitua. Vuori  on Bluesign® sertifioitua.

Tuotenumero
622981

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Kari Traa

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

OEKO-TEX® Standard 100

Standard 100 sertifikaatin omaavien tuotteiden osalta voit olla varma, että jokainen tuotteen valmistukseen käytetty materiaali ja komponentti on testattu, etteivät ne sisällä käyttäjän terveydelle haitallisia tai vaarallisia aineita. Testit suorittavat itsenäiset OEKO-TEX® kumppani-instituutiot kattavan OEKO-TEX® kriteeristön perusteella. Kriteeristöä päivitetään ja täydennetään vähintään kerran vuodessa uusimman tutkimustiedon mukaan.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.