Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Bootcover -tarvike

Boot Cover on lämmin ja tuulenpitävä mononsuoja kylmiin olosuhteisiin. Tuote on valmistettu tuulenpitävästä kankaasta Clarino® -vahvikkeilla. 

39,90 €
Hinta verkossa
59,90 € -33 %
Alin hinta: 59,90 € Lisätietoa
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Boot Cover on lämmin ja tuulenpitävä mononsuoja kylmiin olosuhteisiin. Pukemista helpottaa pitkä sivuvetoketju. Tuote on valmistettu tuulenpitävästä kankaasta ja suojuksen sivulla on Clarino® -vahvikkeet. Pohja on kestävää ja pitävää lasikuituvahvisteista kumia. Suojukset sopivat Salomonin® ja Rottefellan® sidejärjestelmiin.Mononsuojat 

  • Kylmiin olosuhteisiin
  • Vetoketju sivussa
  • 3-kerroksinen tuulenpitävä kangas
  • Clarino® -vahvikkeet
  • Pohja lasikuituvahvisteista kumia
  • Yhteensopiva Salomonin® ja Rottefellan® sidejärjestelmiin

 

 

Tuotenumero
731

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tarvikkeet, Lillsport

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.