Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETMauria GTX W -naisten korkeavartinen vaelluskenkä

Euroopassa käsin valmistettu vedenpitävä MAURIA GTX naisten vaelluskenkä sopii pitkillekin vaelluksille ja tarjoaa loistavan istuvuuden.

289.00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Ruskea
Harmaa
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Erittäin tekninen MAURIA GTX naisten vaelluskenkä on valmistettu käsin Euroopassa erityisesti naisten jalkoihin sopivaksi. Pitävä VIBRAM®APPTRAIL -ulkopohja, DuraPU® -välipohja luo pehmeän tuntuman ja takaa hyvin rullaavan askelluksen supinaatio- ja pronaatiotukien ansiosta. Tämä säästää sekä jalkojasi että kenkiäsi pitkilläkin vaelluksilla tai vaikka koiran kanssa ulkoillessa.

Kenkien sisäpuolen rakenteeseen on ommeltu mahdollisimman vähän saumoja erinomaisen mukavuuden sekä kestävyyden saavuttamiseksi. Esimerkiksi vedenpitävä GORE-TEX -kalvo on ommeltu kenkään vain yhtä saumaa käyttäen. Paksun nupukkinahkan sekä kärki- ja takaosien kivisuojien ansiosta kenkä on todella kestävä. Kaksialueinen X-LACING® + LOWA FLEX® -nauhojenkiristys juoksevat sujuvasti laakeroitujen nauhalenkkien läpi. C-4TONGUE® -rakenne pitää epäsymmetrisen kengän iltin paikallaan taaten loistavan istuvuuden. 

Pitkän käyttöikänsä jälkeen ulkopohjan kuluva osa on uudelleenpohjattavissa ja jalkaan muotoutuneet kengät ovat taas uuttakin paremmat.

  • Paino: 1250g/pari. (Uk5)
  • Valmistusmaa: Saksa
  • Uudelleenpohjattava

 

LOWA - Tuotanto 100% Euroopassa

Korkea laatu, huippuunsa kehitetty toiminnallisuus ja erinomainen istuvuus ovat LOWA kenkien tuotannon ideologisessa keskiössä. LOWAn tuotanto toteutetaan 100% Euroopassa maailman tiukimpien ympäristönormien alaisuudessa. Kaikki tuotannossa käytettävät materiaalit hankitaan myös eurooppalaisilta toimijoilta, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan toiminnassaan näitä samoja tiukkoja ympäristönormeja. Tämän vastuullisen toimintamallin ansiosta LOWA on ainoa ulkoilujalkineiden valmistaja, jolla on ISO-standardi laadunvalvonnassa. LOWA pääkonttori sijaitsee Saksassa, jossa valmistetaan vaellus- ja vuoristokenkiä. Tärkeimmät muut tuotantolaitokset sijaitsevat Slovakiassa ja Italiassa, joissa tuotetaan esimerkiksi ulkoilukenkiä. Lisäksi LOWA kenkiä tuotetaan Kroatiassa, Bosnia-Hertzegovinassa ja Tsekeissä. LOWA kenkien valmistusprosessi sisältää monta työvaihetta ja käytössä on useita koneita sekä teknisiä apuvälineitä. Mikään ei kuitenkaan korvaa sitä, että korkein laatu saavutetaan tarkalla käsityöllä prosessin eri vaiheissa.

LOWA kenkien tuotantoideologiaan kuuluu tavoitella aina parasta laatua ilman kompromisseja. Tämä tarkoittaa sitä, että LOWA tuotannossa käytetään vain korkealaatuisimpia materiaaleja, jotka on suunniteltu toimimaan vaativaan käyttöön tarkoitetuissa jalkineissa. LOWA kengät on valmistettu kestämään ja ne kestävät hyvin hoidettuina todella pitkään, jolloin ne muotoutuvat käytössä jalalle erinomaisiksi. Jossain vaiheessa kenkien ulkopohja kuluu kuitenkin loppuun ja siinä vaiheessa olisi harmillista luopua hyvin istuvista ja muuten täysin käyttökelpoisista kengistä. Osa LOWA vaellusjalkineista on kuitenkin mahdollista toimittaa LOWAn Saksan tehtaalle uudelleenpohjattaviksi. Näin asiakas saa luottokenkänsä takaisin täydellisesti istuvina ja valmiina uusiin seikkailuihin. Intersportin valikoimassa uudelleenpohjattavia malleja ovat LOWA Camino GTX ja LOWA Mauria GTX. 

Lisätietoa LOWA uudelleenpohjauksesta: https://bonge.fi/pages/lowa-uudelleenpohjaus 

Tuotenumero: 220721

Tuotteeseen liittyvät kategoriat: Vaelluskengät, Lowa

Tuotenumero
220721

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vaelluskengät, Lowa

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

GORE-TEX® Jalkineet

GORE-TEX® -jalkineet yhdistävät mukavuuden ja suojan parhaalla mahdollisella tavalla. Ne täyttävät yksilölliset vaatimuksesi, joten voit keskittyä nauttimaan ulkoaktiviteeteista täysillä. Nämä jalkineet ovat kestävästi vedenpitäviä ja erittäin hengittäviä. Vesi ei pääse jalkineiden sisään ja kosteus poistuu nopeasti, joten jalkasi pysyvät aina kuivina ja olosi mukavana kohtuullisessa rasituksessa säästä riippumatta. Eriste pitää jalkasi suojattuina ja lämpiminä kylmissä olosuhteissa sekä viileinä kuumissa olosuhteissa. Sisävuori kuivuu nopeasti, joten saat aina aamuisin jalkaasi kuivat jalkineet.

- Täydellinen vedenpitävävyys takaa kuivat jalat arvaamattomissa sääolosuhteissa
- Korkea hengittävyys takaa vesihöyryn poistumisen kalvon läpi
- Kestävä ja hyvin hengittävä kalvo takaa toimivuuden haastavista olosuhteista jokapäiväiseen käyttöön

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.