Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINZimba Jacket M -miesten vanutakki

Miesten kevyt ja joustava Primaloft-vanutakki aktiiviseen liikuntaan välikerrokseksi tai sellaisenaan.

89.90 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten kevyt ja joustava Primaloft-vanutakki aktiiviseen liikuntaan välikerrokseksi tai sellaisenaan.

  • Kolme vetoketjutaskua
  • Kevyt ja kestävä materiaali
  • Vetoketju suojattu kauluksessa
  • Helposti pakattavissa omaan taskuunsa kuljettamisen helpottamiseksi
  • Lämmin, kevyt, hyvin hengittävä ja helposti pakattava Primaloft Silver -vanutäyte.
  • PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely kankaan pinnassa
  • Päämateriaali: 100% polyamidi, sivuosat: 86% polyamidi, 14% elastaani.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, McKINLEY

Teknologiat

PrimaLoft® Silver Insulation

PrimaLoft® Silver on kylmiin olosuhteisiin suunniteltu untuvan tuntuinen vanueriste. Se sitoo tehokkaasti ilmaa ja eristää kylmissä olosuhteissa. PrimaLoft® Silver:sta valmistetut vaatteet ja makuupussit pakkautuvat pieneen tilaan ja hylkivät tehokkaasti kosteutta. Hienosta kuidusta valmistettu eriste on pitkäikäinen ja mukavan pehmeä materiaali. Kuitu toimii erinomaisesti kylmissä ja kosteissa olosuhteissa.

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.