Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetLPX GTX Salopette -miesten kuorihousut

MUSTO UUTUUS, Race-henkinen superkevyt GORETEX veneilysalopette. 

350.00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kokonaan uusittun LPX sarjan racehenkinen 3-kerros GORE-TEX-kalvoinen vedenpitävä ja kestävä salopetehousu vaativalle käyttäjälle. Housussa Cordura -kankaiset polvet ja takapuoli yhtä paksusta materiaalista kuin MPX-Race housuissa, mutta muuten astetta kevyempää ja hengittävämpää kangasta. Kevyemmässä housussa parempi liikkuvuus ja joustavuus sekä reilut reisitaskut sekä heijastimet. 

 • 3-kerros GORETEX laminoitu rakenne, veden- ja tuulenpitävä , erittäin hengittävä materiaali
 • Teipatut saumat
 • DWR- pinnoite
 • Aquagard-vetoketju
 • Erittäin ergonominen rakenne
 • 600-denierin vahvistukset polvi-sekä istuinosassa
 • Muotoilut haarakappale
 • Elastinen vyötärönauha
 • 2 suuntainen vetoketju

 

Tuotenumero
81212

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Housut, Musto

Teknologiat

GORE-TEX® Pro

GORE-TEX® Pro -asut on suunniteltu kestämään erittäin huonoa säätä pitkän aikaa, joten ne pitävät käyttäjän lämpimänä esimerkiksi pitkään jatkuvassa sateessa ja myrskyssä. GORE-TEX® Pro -asuissa on käytetty hankausta ja kulutusta erittäin hyvin kestäviä kankaita ja rakenteita, jotka auttavat käyttäjää selviytymään rankoistakin olosuhteista. Asut ovat maksimaalisesti hengittäviä eivätkä ne tunnu hikoiltaessakaan tukalilta, joten käyttäjän suoritus- ja keskittymiskyky pysyy koko ajan hyvänä. GORE-TEX® Pro -materiaalista valmistetut tuotteet ovat kolmikerroksisia. Niissä kankaan sisäpuolelle on laminoitu mikroverkko, joka tekee rakenteesta kevyemmän ja hengittävämmän kuin Performance Shell kalvolla varustetuissa tuotteissa. Mikroverkon ansiosta myös erilaiset fleece-materiaalit liukuvat paremmin vaatteen sisäpuolella.

 • Vastaavat sekä ulkoilun ammattilaisten, että innokkaiden harrastelijoiden asettamia vaatimuksia.
 • Suunniteltu toimimaan pitkäkestoisissa Extreme-olosuhteissa.
 • Erittäin kestävä, todella hyvin hengittävä, veden- ja tuulenpitävä laminaattiratkaisu

DWR

DWR (Durable Water Repellent) on pintakäsittely, joka lisätään kankaaseen tehdäkseen se vedenkestäväksi. Suurin osa käsittelyistä on fluoripolymeeri pohjaisia. DWR:ää käytetään usein vedenkestävissä, hengittävissä vaatteissa (esim. Gore-Tex) estämään kankaan uloimman kerroksen tukkeutumista vedellä, mikä heikentäisi hengittävyyttä ja päästäisi veden läpi.  

MUSTO LPX

MUSTO LPX tuotteet ovat suunniteltu purjehdukseen lämpimillä keleillä. LPX vaatteet ovat tarkoituksella yksinkertaisia ja kevyitä, mutta sisältävät kuitenkin 3 kerros GORE-TEX® Paclite® kalvon yksinoikeudella purjehdusmarkkinoilla. Nämä vaatteet tarjoavat erinomaista hengittävyyttä, vedenpitävyyttä sekä tuulenpitävyyttä purjehdittaessa lämpimillä keleillä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.