Sisältöön

Sky 16 -lastenpyörä

Ultrakevyt Nakamura Sky 16" on suunniteltu lapsille, jotka haluavat pyörältään aitoa ajamisen iloa. Kevyellä, laadukkaalla ja lapselle mitoitukseltaan oikein optimoidulla pyörällä ajaminen on hauskaa ja turvallista.

379,00 €
399,00 € -5 %
Alin hinta: 399,00 € Lisätietoa
Väri
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Ultrakevyt Nakamura Sky 16" on suunniteltu lapsille, jotka haluavat pyörältään aitoa ajamisen iloa. Kevyellä, laadukkaalla ja lapselle mitoitukseltaan oikein optimoidulla pyörällä ajaminen on hauskaa ja turvallista.

Rungon geometria on modernin maastopyörän tyylinen ja kolmoisohennetut runkoputket on optimoitu mahdollisimman kevyiksi. Voimansiirto, jarrut, tanko ja mm. kampien pituudet on kaikki valikoitu pyörän käyttäjän koon mukaan mahdollisimman sopiviksi. 

Pyörässä on laadukkaat vanteet, navat ja erittäin kevyesti rullaavat renkaat - ne vaikuttavat pyörän ajotuntumaan ja hallittavuuteen kaikkein eniten. Runkotakuu 5 vuotta muut komponentit 2 vuotta.

Varustelu: Soittokello, polkimet ja heijastimet.

Runkokorkeus: 9”/ 22,8 cmKäyttäjäkokosuositus: 4 – 6 v (105 -120cm)Paino: 6,2 kg  Runko: Ultrakevyt kolmoisohennettu 6061 alumiini, turvallinen Kid comfort- ajoasento ja matala painopisteEtuhaarukka: Ultrakevyt 6061 alumiiniOhjaustanko: Leadtec light weight, alumiini 420mm, 60mm nousuKädensijat: Nakamura kidsOhjainkannatin: Leadtec light weight, MTB 30mmJarrut: Tektro – Tehokkaat ja turvalliset V-jarrut edessä ja takana Jarrukahvat: Tektro - helposti säädettävät, lapsille muotoillutVoimansiirto: 1-vaihteinenKampisetti: Samox alumiini 26T, 102mmRataspakka: Ketjusuoja: Täyspeittävä muovi - turvallinen ja käytännöllinenSatula: Nakamura kids, Ergonomisesti muotoiltuSatulatolppa: Zoom Alumiini 25.4, 200mm, mikrosäädettäväVanteet: 16” superlight, alumiinivanteetRenkaat: 16”x1.5” hybrid. Pitävät ja kevyesti rullaavat

Etuhaarukka:6061 alumiini
Jarrujen tyyppi:v-jarru
Jarrujen tyyppi - lisätieto:Tektro - tehokkaat ja turvalliset v-jarrut
Paino:6,2
Polkimet mukana:kyllä
Rengaskoko tuumaa:16
Runko:Aluminirunko
Runko - lisätieto:Ultrakevyt kolmoisohennettu 6061 alumiini
Vaihteet:1

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Lastenpyörät, Nakamura

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.