Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa796v3 M -miesten padelkengät

Miesten padelkengät responsiivisella REVlite-välipohjalla. Päällinen on vahvistettu New Balancen Ndure-teknologialla ja ulkopohja Ndurance-kumilla.

105,00 €
Väri
Sininen
Punainen
Sininen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten padelkengät responsiivisella REVlite-välipohjalla. Näillä kengillä kelpaa pallotella harrastajan kuin aktiivisemmankin pelaajan. Päällinen on vahvistettu New Balancen Ndure-teknologialla ja kärjestä löytyy myös synteettinen vahvike. Ulkopohja on kestävää Ndurance-kumia, joka tarjoaa sinulle varman pidon.

  • Padelkengät
  • REVlite
  • Ndure
  • Ndurance

Tuotenumero
MCH796V3

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
New Balance

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.