Sisältöön
Synttärit alkoi – katso tarjoukset! Synttärit alkoi – katso tarjoukset!

Intersportin synttärit alkoi ja toi mukanaan huikeita tarjouksia!

Kunnon juhlat pärähtivät käyntiin! Intersportissa vietetään synttäreitä huikein tarjouksin ja tarjolla on nyt paljon kovia merkkilöytöjä kevään ykköslajeihin sekä vapaa-aikaan.

 

NAISET MIEHET LAPSET

* Tarjoukset ovat voimassa 1.4. asti niin kauan kuin varatut erät riittävät.



FuelCell 996v5 M -miesten tenniskengät

Miesten kevyt, mutta kestävä tenniskenkä aktiivipelaajalle. Responsiiviseen FuelCell-välipohjaan on lisätty Stability Shank, joka antaa enemmän tukea.

145,00 €
Väri
Sininen
Sininen
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten kevyt tenniskenkä aktiivipelaajalle.

New Balancen FuelCell 996v5 on brändin lippulaivamalli tenniksessä. Kenkä pitää sisällään erittäin responsiivisen FuelCell-välipohjan, jonka sisään on leivottu Stability Shank tuomaan lisää tukea ja energian palautumista jalalle. Ulkopohja on New Balancen kestävää Ndurance-kumia. Päälliseen on myös lisätty kumisia vahvikkeita kärkeen ja Ndure-teknologia, joka pitää huolen, että päällinen ei pääse pettämään kovemmassakaan pelissä.

  • FuelCell
  • Stability Shank
  • Ndurance
  • Ndure

Tuotenumero
MCH996V5

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tenniskengät, New Balance

Teknologiat

FuelCell

Fuelcell on New Balancen kimmoisin välipohjan materiaali ja se tarjoaa tehokkaimman energian palautuksen. Teknologia on suunniteltu datapohjaisen välipohjan muotoilun avulla, joka tarjoaa optimaalisen siirtymän askeleelta toiselle auttaen juoksijaa kasvattamaan vauhtia entisestään.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.