Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINFuelCell SuperComp Trainer W -naisten juoksukengät

Naisten neutraali juoksukenkä nopea tempoiseen juoksuun. Välipohja responsiivista FuelCell-materiaalia, jossa hiilikuitulevy. Droppi: 8mm

20 % alennusta 250.00 €
199.00 €
Hinta verkossa
Väri
Vihreä
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten neutraali juoksukenkä vauhdikkaaseen juoksuun. 

Kengän välipohjassa on hyödynnetty New Balancen erittäin responsiivista FuelCell-teknologiaa. Välipohjaan on lisätty hiilikuitulevy, joka parantaa energian palautumista entisestään. Välipohjassa on hyödynnetty Energy Arc -teknologia, jonka parantaa hiilikuitulevystä saatua energian palautumista. 

Päällisen materiaalina toimii saumaton Hypoknit, joka on joustava ja tukee jalkaa oikeista kohdista. Iltti on ommeltu välipohjaan kiinni, jotta se pysyy hyvin paikallaan.

Ulkopohja on puhallettua kumia, joka tarjoaa tukevan pidon ja rullaavan askeleen.

  • FuelCell
  • Hiilikuitulevy
  • Energy Arc
  • Hypoknit
  • Stretch-nauha
  • Droppi: 8mm
  • Kanta: 47mm, päkiä: 39mm
  • Paino: 265g (US 8)
Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka,Rata
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
WRCXV2

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, New Balance

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.