Sisältöön

Impact Run Heat Tight W -naisten pitkät trikoot

Trikoot talvijuoksuun ja treenaamiseen. NB Heat -teknologialla varustettu harjattu fleecevuori auttaa sinua pysymään lämpimänä kylmällä kelillä.

70,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Pitkät trikoot talvijuoksuun ja treenaamiseen. NB Heat -teknologialla varustettu harjattu fleecevuori auttaa sinua pysymään lämpimänä kylmällä kelillä. Heijastavat yksityiskohdat lisäävät turvallisuutta. Useat taskut sivuilla, joissa kannat pienet esineet kätevästi mukana. Vetoketjut punteissa helpottamassa pukemista.

  • NB Heat
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • Taskut sivuilla
  • Vetoketjut punteissa
  • Green Leaf
  • Materiaali: 88% kierrätetty polyesteri, 12% elastaani

Tuotenumero
WP23257

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Trikoot, New Balance

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.