Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiImpact Run Luminous Heat Jacket W -naisten hybriditakki

Naisten kevyt takki juoksuun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan viileällä kelillä. NB Heat -teknologia ja Vaporloft-täyte varmistavat lämmönerityksen.

150,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten kevyt, mutta lämmin takki juoksuun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan viileällä kelillä.

Tämä takin avulla pysyt kiinni juoksurutiineissasi, vaikka keli olisi kuinka kylmä ja ikävä. New Balancen NB Heat -teknologia yhdessä Varporloft-täytteen kanssa pitävät huolen lämmöneristyksessä, ja kosteuden siirtymisestä tehokkaasti pois iholtasi. Tuulenpitävä ulkokuori pitää huolen, että viima ei pääse puremaan. Takissa on urheilullinen leikkaus ja laskeutuvat helmat, jotka pitävät houlen hyvästä istuvuudesta. Vetoketjutaskut edessä, ja sivuilla helpot drop-in-taskut. Vetoketjulliset aukot hihoissa, joista näet urheilukellon tarvittaessa. Heijastavat yksityiskohdat parantavat turvallisuutta pimeässä Pohjolassa. Kaksisuuntainen vetoketju ja napakka huppu viimeistelevät tämän kokonaisuuden!

Tämä takki täyttää New Balancen Green Leaf -standardin. Green Leaf -standardin omaavissa vaatteissa on vähintään 50% kestäviä vaihtoehtoja, ja valmistuksessa on myös keskitytty läpinäkyvämpiin valmistusmenetelmiin.

  • NB Heat
  • Vaporloft
  • Urheilullinen leikkaus
  • Vetoketju- ja drop-in-taskut
  • Aukko urheilukellolle vetoketjulla
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • Green Leaf
  • Materiaali: 60% kierrätetty polyesteri, 40% polyesteri

Tuotenumero
WJ33256

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, New Balance

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.