Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiImpact Run Luminous Heat Tight M -miesten pitkät trikoot

Lämpimät trikoot talvijuoksuun ja ulkoiluun. NB Heat -teknologia yhdessä harjatun fleecevuoren kanssa pitää sinut lämpimänä, ja siirtää kosteutta pois iholta.

97,00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Lämpimät trikoot miehille talvijuoksuun ja ulkoiluun.

NB Heat -teknologia yhdessä harjatun fleecevuoren kanssa pitää sinut lämpimänä, ja siirtää kosteutta pois iholta. Näiden trikoiden avulla saat varmasti tehtyä ulkotreenisi kelistä riippumatta! Napakasti istuvista trikoista löytyy useat taskut, joista osa vetoketjullisia ja osa näppäriä drop-in-taskuja. Viimeisenä silauksena näistä trikoista löytyy heijastavat yksityiskohdat, jotka parantavat turvallisuutta pimeässä Pohjolassa.

Nämä trikoot täyttävät New Balancen Green Leaf -standardin. Green Leaf -standardin omaavissa vaatteissa on vähintään 50% vastuullisia valmitusmateriaaleja, ja valmistusprosessi on ympäristöystävällisempi.

  • NB Heat
  • Harjattu fleecevuori
  • Vetoketjutasku ja drop-in-taskut
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • Vetoketjut punteissa
  • Green Leaf
  • Materiaali: 88% kierrätetty polyesteri, 12% elastaani

Tuotenumero
MP33258

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Trikoot, New Balance

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.