Sisältöön
Vielä tänään! -30 % lisäalennus. Vielä tänään! -30 % lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla CYBER30.

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla CYBER30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin CYBER30. Etu on voimassa 28.11.2023 asti.

CYBER MONDAY -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 28.11. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Impact Run Luminous Heat Tight W -naisten pitkät trikoot

Lämmin juoksutrikoo talven kylmiin keleihin. NB Heat -teknologia yhdessä harjatun fleecevuoren avulla pitää sinut lämpimänä ja kuivana.

97,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Pitkät trikoot juoksuun ja ulkoiluun.

Nämä normaalivyötäröiset trikoot on varustettu New Balancen NB Heat -teknologialla, joka auttaa sinua pysymään lämpimänä ja samalla siirtää kosteutta pois iholta. Teknologia yhdistettynä harjattuun fleecevuoreen pitää huolen, että kylmä ei pääse yllättämään sinua pidemmilläkään lenkeillä. Luminous sarjan tuotteissa on näyttävät heijastavat yksityiskohdat, jotta et jää keneltäkään näkemättä hämärään aikaan. Trikoiden sivuilta löytyvät näppärät Drop in -taskut, joissa kannat lenkillä tarvittavat esineet helposti mukana!

Nämä kierrätetystä polyesteristä ja spandeksista valmistetut trikoot täyttävät New Balancen Green Leaf -standardin. Green Leaf -standardin omaavissa vaatteissa on vähintään 50% vastuullisia valmistusmateriaaleja ja ympäristöystävällisempi valmistusprosessi.

  • NB Heat
  • Normaali vyötärö
  • Harjattu fleecvuori
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • Drop in -taskut
  • Materiaali: 88% kierrätetty polyesteri, 12% spandeksi

Tuotenumero
WP33258

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Trikoot, New Balance

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.