Sisältöön

Impact Run Tight M -miesten pitkät trikoot

Miesten pitkät trikoot juoksuun ja treenaamiseen. NB Dry -teknologia auttaa sinua pysymään kuivana siirtäen hikeä tehokkaasti pois iholta.

49,90 €
Alin hinta: 49,90 € Lisätietoa
Hinta alunperin: 70,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten pitkät, tekniset trikoot juoksuun ja treeneihin.

NB Dry X -teknologialla varustetut trikoot auttavat sinua pysymään kuivana siirtäen hikeä tehokkaasti pois iholta. Isot drop-in -taskut sivuilla ja vetoketjutasku takana pitävät lenkillä tarvittavat tavarat kätevästi mukana. Takaa vyötäröltä löytyy myös iso "tunneli"-tasku, johon saat esimerkiksi takin kääräistyä nopeasti kyytiin. Sporttinen leikkaus ja kiristysmahdollisuus vyöytäröllä pitävät huolen hyvästä istuvuudesta. Heijastavat yksityiskohdat ja vetoketjut punteissa viimeistelevät kokonaisuuden.

Trikoot on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja elastaanin sekoituksesta, ja ne täyttävät New Balancen Green Leaf -standardin. Green Leaf -standardin omaavien vaatteiden valmistusmateriaaleista vähintään 50% on vastuullisia vaihtoehtoja.

  • NB Dry X
  • Taskut sivuilla
  • Vetoketjutasku takana
  • Kiristysmahdollisuus
  • Sporttinen leikkaus
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • Green Leaf
  • Materiaali: 77% kierrätetty polyesteri, 23% elastaani

Tuotenumero
MP21273

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Trikoot, New Balance

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.