Sisältöön

New Balance Impact Run Woven Pant M New Balance Impact Run Woven Pant M New Balance Impact Run Woven Pant M New Balance Impact Run Woven Pant M New Balance Impact Run Woven Pant M New Balance Impact Run Woven Pant M
New Balance Impact Run Woven Pant M
New Balance Impact Run Woven Pant M
New Balance Impact Run Woven Pant M
New Balance Impact Run Woven Pant M
New Balance Impact Run Woven Pant M
New Balance Impact Run Woven Pant M

Impact Run Woven Pant M -miesten tuulihousut

Miesten joustavat tuulihousut juoksuun ja treeneihin. NB Dry -teknologialla varustetut housut pysyvät paremmin kuivana ja siirtävä hikeä tehokkaasti iholta pois.

78,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten joustavat tuulihousut juoksuun ja treeneihin.

NB Dry -teknologialla varustetut housut pysyvät paremmin kuivana ja siirtävä hikeä tehokkaasti iholta pois. Erittäin mukavat housut joustavat hyvin, vaikka ovat kokonaan kierrätetystä polyesteristä valmistetut. Reilunkokoiset vetoketjutaskut edessä ja takana varmistavat, että kaikki tarvittavat esineet säilyvät lenkillä tallessa. Kiristysmahdollisuus vyötäröllä ja resorit punteissa parantavat istuvuutta.

Housujen valmistuksessa on hyöydynnetty vastuullisia materiaaleja, jolloin ne täyttävät New Balancen Green Leaf -standardin. Tämä standardin täyttävien tuotteiden valmistusmateriaaleista vähintään 50% on vastuullisia materiaaleja.

  • NB Dry
  • Vetoketjutaskut
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • Resorit punteissa ja kiristysmahdollisuus vyötäröllä
  • Green Leaf
  • Materiaali: 100% kierrätetty polyesteri

Tuotenumero
MP21272

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Housut, New Balance

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.