Sisältöön

LD5000 M -miesten pitkänmatkan piikkarit

Miesten piikkari pitkille matkoille radalla. Kevyt FuelCell-välipohja tarjoaa responsiivisen askelluksen radalla.

80,00 €
Hinta verkossa
30 päivän alin hinta: 79,90 €
Hinta alunperin: 145,00 €
Last Chance
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten piikkari pitkille matkoille radalla. Kevyt FuelCell-välipohja tarjoaa responsiivisen askelluksen radalla. Saumaton Hypoknit-päällinen istuu tukevasti jalkaan. Irrotettavat neljä piikkiä päkiällä pureutuvat varmasti rataan kiinni.

  • FuelCell
  • Hypoknit
  • Stretch-nauhat
  • Neljä irrotettavaa piikkiä
  • Paino: 136g (US 9,5)

Tuotenumero
MLD5KV8

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
New Balance

Teknologiat

FuelCell

Fuelcell on New Balancen kimmoisin välipohjan materiaali ja se tarjoaa tehokkaimman energian palautuksen. Teknologia on suunniteltu datapohjaisen välipohjan muotoilun avulla, joka tarjoaa optimaalisen siirtymän askeleelta toiselle auttaen juoksijaa kasvattamaan vauhtia entisestään.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.