Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiNB Fuel Bra -naisten urheiluliivit

Urheiluliivit monipuoliseen urheiluun ja aktiiviseen elämäntapaan. NB Dry X -teknologia auttaa sinua pysymään kuivana siirtäen kosteutta pois iholta.

43,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Urheiluliivit monipuoliseen urheiluun ja aktiiviseen elämäntapaan.

Näissä liiveissä on keskivahva tuki, jonka avulla pärjäät hyvin vaikka lenkillä, pyöräillessä tai padelkentällä. NB Dry X -teknologialla varustetut liivit auttavat sinua pysymään kuivana siirtäen kosteutta tehokkaasti pois iholta. Erittäin mukava, napakka istuvuus ja siistit saumat pitävät huolen, että pystyt keskittymään täysillä urheiluun. Irrotettavat toppaukset tuovat lisää suojaa ja tukea.

Nämä kierrätetystä polyesteristä ja spandeksista valmistetut urheiluliivit täyttävät New Balancen Green Leaf -standardin. Green Leaf -standardin omaavissa vaatteissa on vähintään 50% valmistusmateriaaleista vastuullisia vaihtoehtoja, ja valmistusprosessi on ympäristöystävällisempi.

  • NB Dry X
  • Keskivahva tuki
  • Irrotettavat toppaukset
  • Napakka istuvuus
  • Materiaali: 77% kierrätetty polyesteri, 23% spandeksi
Tukitaso:Keskivahva

Tuotenumero
WB11044

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Liivit, New Balance

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.