Sisältöön

NB Heat Grid Half Zip M -miesten pitkähihainen paita

Miesten pitkähihainen paita talvijuoksuun. NB Heat -teknologialla varustettu paita pitää sinut lämpimänä!

86,00 €
Väri
Sininen
Vihreä
Punainen
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten pitkähihainen paita talvijuoksuun ja ulkoiluun.

Paidassa on korkea kaulus ja kaksisuuntainen 1/2-vetoketju helpottamassa pukemista. Lämmin, harjattu fleecevuori on varustettu NB Heat -teknologialla, joka auttaa sinua pysymään lämpimänä viileässä kelissä. Sporttisen leikkauksen ansiosta paita istuu hyvin päälle. Heijastavat yksityiskohdat parantavat turvallisuutta pimeällä. Rinnassa pieni vetoketjutasku, jossa kannat esimerkiksi matkapuhelimen varmasti mukana.

Tämä paita täyttää New Balancen Green Leaf -standardin. Green Leaf -standardin omaavissa vaatteissa on vähintään 50% vastuullisia valmistusmateriaaleja, ja valmistusprosessi on ympäristöystävällisempi.

  • NB Heat
  • Harjattu fleecevuori
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • 1/2-vetoketju
  • Green Leaf
  • Materiaali: 71,5% kierrätetty polyesteri, 25,5% polyesteri, 3% elastaani

Tuotenumero
MT23252

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, New Balance

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.