Sisältöön

Reflective Impact Run Heat Tight M -miesten pitkät trikoot

Miesten lämpimät trikoot talvijuoksuun. NB Heat -teknologia ja heijastavat yksityiskohdat. Useita taskuja, joissa pienet esineet varmassa tallessa.

45,00 €
75,00 € -40 %
Alin hinta: 75,00 € Lisätietoa
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Lämpimät trikoot miehille talvijuoksuun. NB Heat -teknologialla varustetut trikoot auttavat sinua pysymään lämpimänä kylmissä olosuhteissa. Heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttä hämärään aikaan. Trikoista löytyy paljon taskuja sivuilta ja vyötäröltä, joista osa vetoketjulla ja osa ilman.

  • NB Heat
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • Useita taskuja
  • Materiaali:

Tuotenumero
MP23258

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Trikoot, New Balance

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.