Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINAir Zoom Structure 24 M -miesten juoksukengät

Pronaatiotuetut juoksukengät. Droppi 8mm.

129.00 €
Väri
Sininen
Musta
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tukevasti istuvat ja kimmoisalla vaimennuksella varustetut Nike Air Zoom Structure 24 juoksukengät ovat varma valinta peruslenkeille. Ohut ja hengittävä verkkokankainen päällinen hengittää hyvin.

Päkiän alla oleva Zoom Air vaimennustyyny tarjoaa kimmoisan vaimennuksen ja tehokkaan energian siirtymisen asekeleelta toiselle. Koko välipohjan mittainen vaahto lisää vaimennusta ja lisäksi kantapään alle sijoitettu "crash pad" tuo lisää vaimennusta askeleen liikkuessa kannasta kohti päkiää.

Kuminen ulkopohja on pitävä useimmilla alustoilla ja joustavaa juuri sopivasti. Pehmeä iltti vähentää nauhapainetta ja topattu kaulus ehkäisee hiertymiä.

  • Droppi: 8mm (päkiä: 19mm, kanta: 27mm)
  • Paino: n. 312 g (koko 44)

 

Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka
Lesti:Normaali
Tuki:Ylipronaatio

Tuotenumero
DA8535

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Nike

Teknologiat

Zoom Air

Ilmatyynyvaimennus, joka on hieman matalampi, kuin "perus" AIR - vaimennus. Sopii juoksukenkiin, kun halutaan tehokas ja nopeasti reagoiva vaimennus. Kyseistä vaimennustyynyä löytyy koko pohjan pituisena, kannan sekä päkiän kokoisena. Ilmatyynyn paksuus on noin 8-10 mm, riippuen kengästä sekä onko kyseessä kanta- vai päkiävaimennus.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.