Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN



Air Zoom Terra Kiger 7 W -naisten maastojuoksukengät

Naisten kevyet ja hengittävät maastojuoksukengät pitävällä pohjalla.

10 % alennusta 99.90 €
90.00 €
Hinta verkossa
Last Chance
Väri
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten kevyet ja hengittävät maastojuoksukengät pitävällä pohjalla.

Nike React teknologia on kevyttä ja kulutusta kestävää vaahtoa, mikä tarjoaa kimmoisan vaimennuksen. Zoom Air vaimennusyksikkö päkiän alla lisää kimmoisuutta, palauttaen energian tehokkaasti.

Ulkopohja on erittäin pitävä ja soveltuu monipuolisesti eri alustoille, ollen kuitenkin parhaimmillaan maastossa ja epätasaisilla alustoilla.

Verkkokankainen päällinen antaa jalkojen hengittää ja saa keveän tunteen. Jalan keskiosan kohdalla Dynamic Fit systeemi tukee jalkojasi pitäen ne hyvin paikoillaan ja voit keskittyä vaikeaan maastoon. Pohja on suojattu kantapäästä "rock plate" -levyllä, joka suojaa jalkojasi teräviltä kiviltä ja muilta epätasaisuuksilta.

Ohut kaulus asettuu hyvin nilkan ympärille ja topattu iltti vähentää nauhapainetta.

Harjoitusalusta:Maasto
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
CW6066600

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Nike

Teknologiat

Zoom Air

Ilmatyynyvaimennus, joka on hieman matalampi, kuin "perus" AIR - vaimennus. Sopii juoksukenkiin, kun halutaan tehokas ja nopeasti reagoiva vaimennus. Kyseistä vaimennustyynyä löytyy koko pohjan pituisena, kannan sekä päkiän kokoisena. Ilmatyynyn paksuus on noin 8-10 mm, riippuen kengästä sekä onko kyseessä kanta- vai päkiävaimennus.

React

Nike React on 11 % pehmeämpi ja 13 % kimmoisampi kuin Lunarlon-vaahtomuovi. Lisäksi Nike React on 5 % kevyempi kuin LunarEpic Low Flyknit 2. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.