Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINAir Zoom Vapor Cage 4 Rafa Clay -miesten tenniskengät

Miesten tenniskengät massakentälle.

120.00 €
Hinta verkossa
Last Chance
Väri
Vihreä
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

NikeCourt Air Zoom Vapor Cage 4 Rafa on kehitetty kestämään kovimmatkin ottelut. Kengät on valmistettu erittäin kulutusta kestävästä materiaalista.

Sisäsyrjän materiaali suojaa nauhoitusta sekä ulkopohjan materiaali kietoutuu välipohjan päälle ulkosyrjällä kestävyyden takaamiseksi. 

Muotoiltu nauhoitus kietoo jalan tukevasti paikoilleen ja kiertojäykkä pohja tuo vakautta ja tukea sivuttaisliikkeissä sekä nopeissa suunnanmuutoksissa. Jalkapohjan alla Zoom-Air vaimennus takaa kimmoisan ja pehmeän askelluksen.

  • Suunniteltu massakentälle
  • Sukkamainen iltti
  • Irrotettava pohjallinen
  • Rafel Nadal signature malli

Tuotenumero
DV1773

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tenniskengät, Nike

Teknologiat

Zoom Air

Ilmatyynyvaimennus, joka on hieman matalampi, kuin "perus" AIR - vaimennus. Sopii juoksukenkiin, kun halutaan tehokas ja nopeasti reagoiva vaimennus. Kyseistä vaimennustyynyä löytyy koko pohjan pituisena, kannan sekä päkiän kokoisena. Ilmatyynyn paksuus on noin 8-10 mm, riippuen kengästä sekä onko kyseessä kanta- vai päkiävaimennus.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.