Sisältöön

Dri-FIT Race Top Ss W -naisten t-paita

Kevyt ja hyvin hengittävä juoksupaita naisille. Valmistettu kierrätetystä materiaalista.

44,90 €
Väri
Punainen
Musta
Violetti
Punainen
Pinkki
Valkoinen
Vihreä
Punainen
Keltainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Erikoisetu Dri-FIT Race Top Ss W -tuotteen ostajalle

Nike Everyday Cushioned Training Crew Socks 6 pr

19.90 € 24.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Kevyt ja hyvin hengittävä juoksupaita naisille. Dri-FIT teknologia huolehtii kosteuden tehokkaasta siirtymisestä pois iholta ja pitää olosi mukavana ja viileänä. Verkkokankaiset insertit lisätty parantamaan hengittävyyttä. Tuote on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista.

  • 100% kierrätetty polyesteri

Tuotenumero
DD5927

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, Nike

Teknologiat

Dri-FIT

Nike Dri-FIT on mikrokuituinen polyesterimateriaali, joka siirtää hikeä keholtasi kankaan pinnalle, josta se haihtuu. Toisin sanoen Dri-FIT pitää urheilijan olon kuivana ja miellyttävänä.

Dri-FIT teknologiaa on käytetty monissa Niken tuotteissa, kuten mm. paidoissa, sukissa, housuissa, shortseissa ja käsineissä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.