Paljon uusia alennettuja tuotteita! LAST CHANCE - tee kevään parhaat löydöt!
 
LAST CHANCE TÄYDENTYI  UUSILLA TUOTTEILLA!
 

LAST CHANCE -osiomme uudistui, ja on nyt pullollaan mahtavia tarjouksia huippumerkkiemme suosikeista. Ole nopea ja tee kevään parhaat löydöt!

 
 
 

Nike Free Rn Jr - Juoksukengät - IntersportNike Free Rn Jr - Juoksukengät - IntersportNike Free Rn Jr - Juoksukengät - IntersportNike Free Rn Jr - Juoksukengät - IntersportNike Free Rn Jr - Juoksukengät - IntersportNike Free Rn Jr - Juoksukengät - IntersportNike Free Rn Jr - Juoksukengät - IntersportNike Free Rn Jr - Juoksukengät - Intersport
Tarjous

Nike Free Rn Jr

Lasten juoksukengät.

Lue lisää
833989KW

Valitse väri:
Musta
Koko:
Kokotaulukko
€ 99,00 Sinä säästät: € 19.10 (-19%)
€79,90

Hinta sisältää 24% ALV. Toimitushinnat


Katso tuotteen saatavuus Intersport-myymälöissä*

  • Hyvä saatavuus
  • Vähän jäljellä
  • Ei saatavilla

Valitse väri

Huomioithan että tiedot ovat viitteellisiä. Voit tarkistaa tarkan saatavuus- ja hintatiedon myymälästä puhelimitse.


Nike Free Rn Jr

Lasten Nike Free RN -juoksukengät tuovat kilometrikaupalla mukavuutta hengittävän verkkopäällisensä ansiosta. Uudella tavalla muotoillun tri-star ulkopohjan kuvio mukautuu jalan liikkeeseen tuoden tukea ja joustavuutta joka askeleella.

  • Verkkopäällinen on suunniteltu tukemaan liikettäsi.
  • Matalaprofiilinen iskunvaimennus ja pyöristetty kantaosa luovat askeleeseen luonnollisen tunnun.
  • Uusi tri-star ulkopohjan kuvio laajenee askeleen alla tuoden joustavaa vaimennusta juoksuun.
  • Nauhojen kanssa saumattomasti yhdistyvät Flywire langat lisäävät mukautuvaa ja tukevaa istuvuutta. 

Nike Free Origins

Kun Niken kekseliäimpien ja luovimpien suunnittelijoiden korviin kantautui tieto siitä, että Stanfordin urheilijat harjoittelivat yliopiston golfkentillä paljain jaloin, päättivät he kehittää kengän, joka tuntuisi luonnolliselta ja keveältä kuin paljas jalka. Tiimi vietti kahdeksan vuotta tutkien juoksijoiden jalkojen biomekaniikkaa. Tuloksena syntyi syvällinen ymmärrys jalan luonnollisesta alastulokulmasta, paineesta ja varpaiden asennosta, minkä ansiosta Niken suunnittelijat saattoivat kehittää tavanomaisesta poikkeavan ja joustavan juoksukengän sisältä ulospäin.

Näytä lisää tuotteita

Teknologiat

Free

Free:n ideologia on antaa jalkoihin tunne, "kuin juoksisi paljain jaloin nurmella". Kengän ulkopohja on paloiteltu pieniin paloihin, jotka taipuvat eri suuntiin ja näin aktivoivat jalkojen pieniä lihaksia sekä vahvistavat niitä ja näin jalat kestävät paremmin myös esimerkiksi juoksemisen tai erilaisten pelien kuormitusta. Ensimmäinen Free - kenkä totteli nimeä Free 5.0 ja tänä päivänä niitä löytyy tuoteperheestä useampi erilainen malli kävelemiseen, juoksemiseen, treenamiseen.

Nike Free Rn Jr tuote-esittely

Tätä tuotetta katsoneet katsoivat myös