Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Jr Vapor 15 Club IC. -jalkapallokengät (ic)

Junioreiden jalkapallokengät sisäpelikentille. 

54,90 €
Väri
Ruskea
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Pelikenttä on sinun näissä junioreiden Vapor 15 Club -jalkapallokengissä. Kengän päällismateriaali on valmistettu ohuesta mutta vahvasta materiaalista, joka antaa jalalle tukea lisäämättä ylimääräistä painoa. Nike Sports Research Labin tekemän analyysin perusteella kuminen ulkopohja tarjoaa monisuuntaista pitoa kadulla , kentällä ja sisäpelikentillä. Uusittu muotoilu parantaa istuvuutta. Tuotetta on suunnitteluvaiheessa testattu sadoilla urheilijoilla, jonka lopputuloksena kengän kärkeä muotoiltiin paremmaksi ja kantapäälle tuotiin lisätukea. Synteettisen päällisen kuviointi parantaa pallon hallintaa nopeassakin liikkeessä.

  • Sopii käytettäviksi kaduilla, kentällä ja sisäpelikentillä. 
  • Pehmustettu pohjallinen
Alusta:Sisäkenttä
Jalkapallokenkätyyppi:IC

Tuotenumero
DR6051

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Jalkapallokengät, Nike

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.