Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetKm Nk Strk - Fa22 -jalkapallo

Kylian Mbappé -jalkapallo. 

29,90 €
Väri
Punainen
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Sillä ei ole väliä huudatko "Allez!" vai "Maali!" – maailman nopeimman jalkapalloilijan Kylian Mbappén innoittamassa Kylian Mbappé Strike Ball -jalkapallossa on urat, jotka ovat suunniteltu pyörimään tasaisesti pallon ollessa ilmassa. Kestävä kotelo ja kumirakko yhdessä takaavat pitkäkestoisen suorituskyvyn. Nike Aerowsculpt -teknologia käyttää muotoiltuja uria, jotta pallo lentäisi tasaisemmin. Pallon koneommeltu päälliosa on kestävä ja yhtenäinen. Pallon kumirakko auttaa säilyttämään sen muodon ja ilmanpaineen. 

Tuotenumero
DQ5984

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Nike

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.