Sisältöön

Kyrie Flytrap 5 -koripallokenkä

Miesten koripallokengät.

99.99 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kyrie Flytrap 5 koripallokengissä on kevyt ja hengittävä verkkokankainen päällinen, joka asettuu mukavasti jalkapöydän päälle. Pitävä kuminen ulkopohja on suunniteltu niin, että se on mahdollisimman pitävä sekä ketterä nopeissa suunnanmuutoksissa.

Päkiän alla on vaimentava Zoom Air yksikkö, joka palauttaa energian tehokkaasti askeleesta ja hypyistä.

Tuotenumero
CZ4100

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Koripallokengät, Nike

Teknologiat

Zoom Air

Ilmatyynyvaimennus, joka on hieman matalampi, kuin "perus" AIR - vaimennus. Sopii juoksukenkiin, kun halutaan tehokas ja nopeasti reagoiva vaimennus. Kyseistä vaimennustyynyä löytyy koko pohjan pituisena, kannan sekä päkiän kokoisena. Ilmatyynyn paksuus on noin 8-10 mm, riippuen kengästä sekä onko kyseessä kanta- vai päkiävaimennus.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.