Sisältöön

Mercurial Superfly 8 Academy MG -jalkapallokengät (mg)

Nike Mercurial Superfly 8 Academy -jalkapallokengät monipuolisille alustoille.

99.90 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Nike Mercurial Superfly 8 Academy ylellisillä kulta- ja hopeakoristeilla luo mestareille sopivan lookin. Kengän uusimmassa versiossa on pitävä pinta koko kengän päällisosassa, joka auttaa sinua syöttämään ja laukomaan tarkasti. Muotoillun päällisen kuvioitu pinta antaa paremman pidon pallon hallintaan, kun taas pohjan kartiomaiset nastat tarjoavat loistavan pidon myös alustaan. Kengän joustava varsi kietoo nilkkasi pehmeään, joustavaan tukeen.

  • Sopii monipuolisille alustoille
  • Pehmustettu pohjallinen
Alusta:Luonnonnurmi,Tekonurmi
Jalkapallokenkätyyppi:MG

Tuotenumero
DJ2873

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Jalkapallokengät, Nike

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.