Sisältöön

Pro SS Top M -miesten t-paita

Miesten treenipaita joustavaa ja hengittävää materiaalia.

44,90 €
Väri
Punainen
Oranssi
Keltainen
Harmaa
Sininen
Musta
Vihreä
Harmaa
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Erikoisetu Pro SS Top M -tuotteen ostajalle

Nike Everyday Cushioned Training Crew Socks 6 pr

19.90 € 24.90 €

Tutustu tuotteeseen

Tuotetiedot

Miesten treenipaita joustavaa ja hengittävää materiaalia.

Kevyttä joustavuutta kaikkiin liikkeisiin

Nike Pro Top -t-paita pitää sinut viileänä ja kuivana ja antaa täyden liikkumavapauden harjoittelun aikana. Kevyt ja joustava kangas on valmistettu vähintään 50 % kierrätetyistä polyesterikuiduista.

Kokonaisvaltaista joustavuutta

Erittäin joustava kangas ja halkiot paidan sivuilla helmassa antavat sinun liikkua vapaasti harjoittelun aikana. Uudistettujen olkasaumojen ansiosta voit työntää, vetää ja nostaa ilman rajoituksia.

Sisäänrakennettua mukavuutta

Kevyt ja hengittävä kangas Dri-FIT-teknologialla siirtää hikeä iholta nopeasti haihduttamalla, jotta sinä pysyt viileänä ja kuivana ja olo pysyy mukavana.

  • Vakiovarusteena rento fiilis.
  • Materiaali: 93 % polyesteriä / 7 % elastaania

 

 

Tuotenumero
CZ1181

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Paidat, Nike

Teknologiat

Dri-FIT

Nike Dri-FIT on mikrokuituinen polyesterimateriaali, joka siirtää hikeä keholtasi kankaan pinnalle, josta se haihtuu. Toisin sanoen Dri-FIT pitää urheilijan olon kuivana ja miellyttävänä.

Dri-FIT teknologiaa on käytetty monissa Niken tuotteissa, kuten mm. paidoissa, sukissa, housuissa, shortseissa ja käsineissä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.