Paljon uusia alennettuja tuotteita! LAST CHANCE - tee kevään parhaat löydöt!
 
LAST CHANCE TÄYDENTYI  UUSILLA TUOTTEILLA!
 

LAST CHANCE -osiomme uudistui, ja on nyt pullollaan mahtavia tarjouksia huippumerkkiemme suosikeista. Ole nopea ja tee kevään parhaat löydöt!

 
 
 

Nike Pronto Essential Crop W - Trikoot - IntersportNike Pronto Essential Crop W - Trikoot - IntersportNike Pronto Essential Crop W - Trikoot - IntersportNike Pronto Essential Crop W - Trikoot - IntersportNike Pronto Essential Crop W - Trikoot - IntersportNike Pronto Essential Crop W - Trikoot - IntersportNike Pronto Essential Crop W - Trikoot - IntersportNike Pronto Essential Crop W - Trikoot - Intersport

Nike Pronto Essential Crop W

Naisten 7/8-pituiset trikoot treeneihin ja juoksuun.

 

Lue lisää
777168KW

Valitse väri:
Harmaa
null
Sininen
Musta
Koko:
Kokotaulukko
€55,00

Hinta sisältää 24% ALV. Toimitushinnat


Nike Pronto Essential Crop W

7/8-pituiset printilliset treenitrikoot teknisestä Dri-FIT-materiaalista tarjoavat tiukkaa, tuettua istuvuutta. Hyvät hengittävät ja kosteutta siirtävät ominaisuudet. Trikoihin lisätty verkkoneulos tuulettaa tehokkaasti ja mukavat litteät saumat tuntuvat pehmeiltä eivätkä hierrä. Nike Pronto Essential Crop on hyvä valinta kun haluat monikäyttöiset urheilutrikoot, jotka sopivat niin juoksuun kuin sali- ja ryhmäkuntoiluun.

  • Hengittävä ja kosteutta siirtävä Dri-FIT materiaali 
  • Vyötärönauha ja takana oleva verkkoneulos parantaa hengittävyyttä.
  • Joustava vyötärönauha ja kiristysnauha parantaa istuvuutta.
  • Vetoketjullinen taska takana.
  • Materiaali:92% Polyesteriä ja 8% Spandexiä
Näytä lisää tuotteita

Teknologiat

Dri-FIT

Nike Dri-FIT on mikrokuituinen polyesterimateriaali, joka siirtää hikeä keholtasi kankaan pinnalle, josta se haihtuu. Toisin sanoen Dri-FIT pitää urheilijan olon kuivana ja miellyttävänä.

Dri-FIT teknologiaa on käytetty monissa Niken tuotteissa, kuten mm. paidoissa, sukissa, housuissa, shortseissa ja käsineissä.

Tätä tuotetta katsoneet katsoivat myös