Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetReact Infinity Run Flyknit 2 W -naisten juoksukengät

Naisten hyvin vaimennetut juoksukengät.

174.90 €
Väri
Musta
Harmaa
Violetti
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Huippujuoksukenkien päivitetty versio. Tässä uudessa React Infinity Run mallissa  Flywire teknologia on yhdistetty Flyknit päälliseen, joka tekee kengästä erittäin hyvin istuvan ja hengittävän. Pehmeä React vaimennus on kimmoisa ja vaimentaa tehokkaasti kovilla alustoilla juostessa. Vaimennusmateriaali kestää hyvin myös kilometrejä, joten näillä kengillä juokset pitkään. Pohjan muotoilu ja koko pohjan mittainen vaimennus takaa pehemän iskunvaimennuksen askeleen jokaiselle vaiheelle. 

  • Flywire
  • Flyknit
  • React vaimennus
  • Droppi: 8.4mm (päkiä: 22.3mm, kanta: 30.7mm)
  • Paino: n. 244 g (koko 39)
Droppi (mm):7-8
Harjoitusalusta:Asfaltti
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
CT2423

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Nike

Teknologiat

Flywire

Flywire tuli markkinoille myös vuonna 2008 Pekingin Olympialaisiin. Kyseessä on kengän päällisessä olevat ohuet ja kevyet langat, joita on käytetty useampia vierekkäin antamaan tukea kengän päälliselle ja jalalle. Ideana on toimia, kuten nivelsiteet jalassa. Tämä Flywire - on kevyt ja kestävä sekä antaa yhtä hyvän tuen, kuin synteettiset vahvikkeet normaalijuoksukengässä.

Flyknit

Nike Flyknit teknologia suunniteltiin juoksijoilta saadun palautteen innoittamana – haluttiin käytännössä huomaamaton, sukan tapaan istuva kenkä. Nike käynnisti neljä vuotta kestävän mission ohjelmoitsijoiden, insinöörien ja suunnittelijoiden kanssa luodakseen teknologian kestävän, neulotun päällisen valmistamiseen. Seuraavaksi tuki, joustavuus ja hengittävyys sijoitettiin tarkasti omille kohdilleen - yhteen kerrokseen. Tuloksena on höyhenenkevyt, jalkaa myötäilevä, käytännössä saumaton päällinen.

React

Nike React on 11 % pehmeämpi ja 13 % kimmoisampi kuin Lunarlon-vaahtomuovi. Lisäksi Nike React on 5 % kevyempi kuin LunarEpic Low Flyknit 2. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.