Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaRenew Elevate 3 Ux -koripallokenkä

Koripallokengät aikuisille.

87,90 €
Väri
Musta
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Nosta pelisi tasoa Nike Renew Elevate 3 -koripallokengillä. Kenkä on suunniteltu erityisesti kaksisuuntaisille pelaajille, jotka haluavat hyökätä ja puolustaa. Parannettu pito ja kaarituki parantavat leikkausta ja kengillä kääntymistä. Generatiivinen, urheilijoiden testaama pito mahdollistaa paremman kääntymisen jalkaterän ympäri, jolloin voit tuntea olosi turvallisemmaksi ja lukittuneeksi pyöriessäsi, pysähtyessäsi ja kääntyessäsi. 

Kengän keskiosaan on lisätty ylimääräisiä pitsireikiä,  jotka antavat lisäturvaa jalan kaarituelle. Kengän yläosan rakenteellinen verkko tuntuu pehmeältä jalan ympärillä. Se istuu napakasti ja auttaa vähentämään kengän sisäistä liikettä pelin aikana. Pehmustettu kaulus on muotoiltu tarjoamaan istuvuutta ja tukea nilkan ympärille.

Tuotenumero
DD9304

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Koripallokengät, Nike

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.