Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaStrike Soccer Ball -jalkapallo

Nike Strike Soccer Ball -jalkapallo tarkkaan pelaamiseen. 

27,90 €
Väri
Valkoinen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Nike Strike Soccer Ball on valmis lentämään suoraan maaliin. Sen teksturoitu pinta ja vakauttavat urat auttavat sinua ohjaamaan pallon sinne minne haluat. Nike Aerow Trac -urat mahdollistavat tarkan etenemisen myös pallon lentäessä ilmassa. Teksturoidun pinnan ansiosta kosketus palloon on pitävä. Koneommeltu päällinen optimoi muodon, tuntuman ja kestävyyden. Kumisisus auttaa ylläpitämään pallon ilmanpaineen ja muodon.

  • Materiaali: 60 % kumia, 15 % polyuretaania, 13 % polyesteriä ja 12 % EVA:ta

Tuotenumero
DC2376

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Nike

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.