Sisältöön

Zoom Mercurial Superfly 9 Academy MG -jalkapallokengät (mg)

Jalkapallokengät Zoom Air -vaimennuksella ja NikeSkin-päällisellä.

104,00 €
Väri
Pinkki
Pinkki
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Hallitse kenttää Superfly 9 Academy -jalkapallokengissä. Niiden Zoom Air-vaimennus ja joustava NikeSkin-päällismateriaali takaa varman otteen palloon pelin aikana. Uusitun Zoom Air -vaimennuksen ansiosta pystyt reagoimaan nopeammin kentällä – olitpa sitten maalinteossa tai pyrkimässä puolustajien ohi. Ainutlaatuinen kuviointi tarjoaa ylivoimaisen pidon. Flyknit-päällinen ympäröi nilkkasi tuoden pehmeää ja joustavaa tukea. Uusittu muotoilu parantaa istuvuutta. Tuotetta on suunnitteluvaiheessa testattu sadoilla urheilijoilla, jonka lopputuloksena kengän kärkeä muotoiltiin paremmaksi ja kantapäälle tuotiin lisätukea. Kengän viimeistelee NikeSkin – pehmeä ja joustava, saumaton verkkomateriaali. Se auttaa hallitsemaan palloa ja tuo kenkään kevyen, barefoot-tuntuman.

  • Multi-ground -kenkä sopii monille alustoille
  • Pehmustettu pohjallinen
Alusta:Luonnonnurmi,Tekonurmi
Jalkapallokenkätyyppi:MG

Tuotenumero
DJ5625

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Jalkapallokengät, Nike

Teknologiat

Zoom Air

Ilmatyynyvaimennus, joka on hieman matalampi, kuin "perus" AIR - vaimennus. Sopii juoksukenkiin, kun halutaan tehokas ja nopeasti reagoiva vaimennus. Kyseistä vaimennustyynyä löytyy koko pohjan pituisena, kannan sekä päkiän kokoisena. Ilmatyynyn paksuus on noin 8-10 mm, riippuen kengästä sekä onko kyseessä kanta- vai päkiävaimennus.

NIKESKIN

NIKESKIN on pehmeä, hengittävä verkkokerros, joka on yhdistetty ohueen polyuretaanikalvoon ja käsitelty All Conditions Controlilla (ACC). Voit ajatella sen ohuempana, joustavampana versiona Hyperfuse – teknologiasta, ja se on suunniteltu erityisesti jalkapalloon.

Miten se toimii?
NIKESKIN verkkomateriaali sekoitettuna polyuretaanikerrokseen antaa paljasjalkaisen tunnun palloon. Yksiosainen NIKESKIN istuu jalkaan luonnollisesti, ilman mitään ylimääräistä. Teknologia on parannettu ACC:llä, jotta suoritus onnistuu sekä märissä että kuivissa olosuhteissa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.