Paljon uusia alennettuja tuotteita! LAST CHANCE - tee kevään parhaat löydöt!
 
LAST CHANCE TÄYDENTYI  UUSILLA TUOTTEILLA!
 

LAST CHANCE -osiomme uudistui, ja on nyt pullollaan mahtavia tarjouksia huippumerkkiemme suosikeista. Ole nopea ja tee kevään parhaat löydöt!

 
 
 

Nike Zoom Span W - Juoksukengät - IntersportNike Zoom Span W - Juoksukengät - IntersportNike Zoom Span W - Juoksukengät - IntersportNike Zoom Span W - Juoksukengät - Intersport

Nike Zoom Span W

Monipuolinen ja hyvin rullaava Zoom Air -vaimennettu juoksukenkä. Soveltuu neutaalisti askeltavalle tai pientä tukea tarvitsevalle juoksijalle.

Lue lisää
852450KW

Valitse väri:
Musta
Kirkkaanpunainen
Koko:
Kokotaulukko
€99,90

Hinta sisältää 24% ALV. Toimitushinnat


Katso tuotteen saatavuus Intersport-myymälöissä*

  • Hyvä saatavuus
  • Vähän jäljellä
  • Ei saatavilla

Valitse väri

Huomioithan että tiedot ovat viitteellisiä. Voit tarkistaa tarkan saatavuus- ja hintatiedon myymälästä puhelimitse.


Nike Zoom Span W

Monipuolinen ja hyvin rullaava Zoom Air -vaimennettu juoksukenkä. Soveltuu neutaalisti askeltavalle tai pientä tukea tarvitsevalle juoksijalle.

  • Zoom air reagoi jalkaterän toimintaan matalaprofiilisella iskunvaimennuksella.
  • Pehmusteet sallivat luonnolliset liikkeet.
  • Kaksinkertainen välipohja vakauttaa ja vähentää pronaation määrää.

Näytä lisää tuotteita

Teknologiat

Zoom Air

Ilmatyynyvaimennus, joka on hieman matalampi, kuin "perus" AIR - vaimennus. Sopii juoksukenkiin, kun halutaan tehokas ja nopeasti reagoiva vaimennus. Kyseistä vaimennustyynyä löytyy koko pohjan pituisena, kannan sekä päkiän kokoisena. Ilmatyynyn paksuus on noin 8-10 mm, riippuen kengästä sekä onko kyseessä kanta- vai päkiävaimennus.

Cushlon

Cushlon - välipohjamateriaali on pehmein ja kimmoisin materiaali, jota NIKE käyttää juoksukenkien välipohjamateriaalina. Kimmoisuus ja pehmeys saadaan siitä, että siinä käytetään enemmän kumia, kuin esim. Phylon - materiaalissa. Kyseistä materiaalia löytyy esim. Zoom Vomero+, Air Pegasus+ - juoksukenkämalleissa. Kyseisestä materiaalista tehdään myös "Lunarlon" - seosta, jota käytetään iskunvaimennusmateriaalina. Tosin vaimennuksen tiheydet vaihtelevat kenkämallin mukaan.

Tätä tuotetta katsoneet katsoivat myös