Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiNordica The Cruise S W
Nordica The Cruise S W

The Cruise S W -naisten laskettelumonot

Harrastajan leveä ja mukava laskettelumono. Kevyt triax-muovilaatu ja easy entry puettaessa maksimoivat mukavuuden. Täysmetallisoljet. Flex 45 ja lestin leveys 104mm.

179,00 €
Väri
Valkoinen
Koko

Laskettelumonojen valintaopas

Arvioitu toimitusaika 4-6 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Harrastajan leveä ja mukava laskettelumono. Kevyt triax-muovilaatu ja dual easy entry joka avaa monoa 50% enemmän jalkaan laitettaessa. Täysmetallisoljet mikrösäädöin. IVC-volume insteap control säätö välipohjassa jolla saadaan sisätilan korkeutta säädettyä 4mm ja istuvuus maksimoitua. Flex 45 ja lestin leveys 104mm. Velcro-sträp 35mm. 

Tuotenumero
5069800U71

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Nordica

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.