Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Polyknit Light Eco Print Headband -panta

Kevyt, joustava ja hengittävä panta juoksuun, hiihtoon ja ulkoiluun. Heijastava printtikuvio näkyy erinomaisesti pimeässä. 100% kierrätetty materiaali

24,90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kevyt, joustava ja hengittävä panta juoksuun, hiihtoon ja ulkoiluun. Huipputekninen ja 100% kierrätetystä materiaalista valmistettu panta takaa optimaalisen käyttömukavuuden ja lämmittää viileällä kelillä. Heijastava printtikuvio näkyy erinomaisesti pimeässä, lisäten turvallisuutta. Valmistettu Odlon omalla tehtaalla Romaniassa.

  • Kevyt
  • Joustava
  • Hengittävä
  • Heijastava printti
  • 100% kierrätettyä materiaalia
  • Valmistettu Euroopassa

Tuotenumero
763060

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Päähineet, Odlo

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.