Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETOneway Diamond Pro Mag
Oneway Diamond Pro Mag

Diamond Pro Mag -hiihtosauvat

Diamond Pro Mag on kevyt sauva todistetulla suorituskyvyllä ja 50%:lla hiilikuituvarrella aktiivisille hiihtäjille.

79.90 €
Väri
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Diamond Pro Mag on kevyt sauva todistetulla suorituskyvyllä ja 50%:lla hiilikuituvarrella aktiivisille hiihtäjille. Sen erikoisominaisuus on Mag Point- hihna ja kahva. Tämä ainutlaatuinen magneettinen vapautusmekanismi mahdollistaa nopean otteen vapautuksen napin painalluksella ilman, että hihnaa täytyisi irroittaa. Flash- sompa tarjoaa tarvittavan tuen kaikissa olosuhteissa, jotta voit nauttia seuraavasta hiihtoretkestä laduilla.

Tuotenumero
OZ49419

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Oneway

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.