Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETOneway One Way Team 15 Mag Oneway One Way Team 15 Mag Oneway One Way Team 15 Mag Oneway One Way Team 15 Mag
Oneway One Way Team 15 Mag
Oneway One Way Team 15 Mag
Oneway One Way Team 15 Mag
Oneway One Way Team 15 Mag

One Way Team 15 Mag -kävelysauvat

Sauvakävelysauva pikakiinnityshihnalla

49.90 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Sauvakävelysauva 10% hiilikuituputkella, jossa on Mag-point pikakiinnityskahva ja hihna. Sauvan saa irti kädestä avaamatta hihnaa, hihna on erittäin mukava ja tukeva kädessä. Asfalttitassu on  tarvittaessa käännettävä eli pysyy hyvin matkassa mukana. 

Tuotenumero
OZ50519

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Oneway

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.